Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Græskar & kyllingeoverlår

 

 


Græskar & kyllingeoverlår
4 personer


1200 g overlår
1 tsk. skallen af 1 citron
1000 g græskar uden skal
250 g bacon
3 løg
4 spsk olivenolie
2 fed hakket hvidløg
Timian.  

Steg overlårene som anvist på pakken, drys med paprika og revet citron.  

Skær græskar, uden skal, i mundrette stykker. 

Bland løg og hvidløg med olie, græskartern og bacon, drys med timian og bag i ovnen i 20 minutter.
 
Print opskriften
Gem opskriften