Kylling i lag med kartofler

Kylling i lag med kartofler

Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem

Tilberedning

  1. Del kyllingelårene i over- og underlår og gnid dem med salt.
  2. Skrub kartoflerne og skær dem i 2 cm tykke skiver. Brun dem på en pande i lidt olie. Skub dem over i et ovnfast fad eller i en rummelig gryde.
  3. Brun lårstykkerne i olie på panden. Fordel dem sammen med løget i kartoflerne.
  4. Hæld hønsebouillon ved, læg låg på og stil det i ovnen ved 180 grader i 30 minutter eller bring det i kog.
  5. Halver fennikel og skær den i tynde skiver. Kom dem i fadet sammen med timian og limesaft.
  6. Fortsæt stegningen ca. 10 minutter og tilsæt løbende mere hønsebouillon eller vand, hvis retten bliver for tør.
  7. Drys med reven limeskal og krydderurter ved serveringen.