Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling lår med grillet kartoffelsalat

 

 


Kylling lår med grillet kartoffelsalat
10 personer

Ingredienser:
10 stk. hele økologiske kylling lår
2,5 kg små kartofler
1½ dl olie
20 stk. blommetomater
2 stilke rosmarin
Salt og peber

Spinat Tzatziki:
500 g spinat.
300 g græsk yoghurt 10%
2 fed hvidløg
1 spsk. citronsaft 
Salt og peber

Tilberedning:
Gnid de økologiske kylling lår i olie, salt og peber. Steg dem på en varm grill i ca. 40 min.

Olie og rosmarin blandes og kartoflerne vendes i 2/3 af blandingen og drysses med salt. Kartoflerne bages i ovnen ved 175° C i ca. 45 min.

Vend tomaterne i det sidste af olieblanding og fordel dem over kartofler. Bages med de sidste 15 min.

Rør yoghurt sammen med de pressede hvidløg, citronsaft og smag til med salt og peber.

Spinaten dampes og dryppes af. Den afkølede spinat knuges for vand i snittes groft. 

Vend den snittede spinat i yoghurt blandingen og stil den på køl i min. 1 time. (Kan laves dagen før)

Server de økologiske kylling lår med grillet kartoffelsalat og spinat tzatziki.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften