Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingelår med cremet risotto

 

 


Kyllingelår med cremet risotto
10 personer


Ingredienser:
10 stk. kyllingelår med rygstykke
6 spsk. olivenolie
5 stk. skalotteløg
1 l risottoris (aborio)
ca. 3 l grønsagsbouillon
400 g cremet ost evt. Fortina  
1 dl fløde
kværnet peber
salvie
4 stk. appelsiner
2 spsk. citronolie
200 g salat evt. julesalat
100 g hakkede græskarkerner
 
Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C. Sæt kyllingelårene i en bradepande, og steg dem i ovnen i ca. 1 time.

Pil og hak skalotteløgene fint.

Varm olien op i en stor sautépande. Tilsæt løg og ris, og vend det på panden i et par minutter. Tilsæt grønsagsbouillon lidt ad gangen til væden er kogt ind, ca. 20-25 minutter.

Tilsæt fløde og ost, og smag risottoen til med kværnet peber og salvie.

Fileter appelsinerne, og vend dem med citronolie, skyllet salat og græskarkerner.

Server den cremede risotto og appelsinsalaten til den varme kylling.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften