Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingelår med lun waldorfsalat

 

 


Kyllingelår med lun waldorfsalat
10 personer

Ingredienser:
10-15 stk. kyllingelår uden rygstykke
rapsolie
8 stk. pærer (Conference/Williams)
300 g østershatte (el. kantareller, portobello)
6 spsk. olie
500 g vindruer
6 stænger bladselleri
40 stk. valnødder
20 stk. grissini
10 skiver parmaskinke

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C.

Smør kyllingelårene med rapsolie, og steg dem i ovnen i ca. 50 minutter.

Skyl pærerne, og skær dem i skiver på højkant.

Del svampene i mindre stykker.

Skyl vindruerne, og del dem i små klaser af 3-5 stk.

Skyl bladsellerien, og skær dem i skiver/måner.
Vikl en halv skive parmaskinke om hver grissini, og steg dem i ovnen i ca. 5 minutter til de er sprøde.  
Steg pærer og svampe på panden med olie i et par minutter. Tilsæt små drueklaser, og vend dem på panden i yderligere 1 minut. Vend den lune waldorfsalat med bladselleri og valnødder, og server salaten og grissinierne til de varme kyllingelår.

 
Print opskriften
Gem opskriften