Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingelår med svampe

 

 


Kyllingelår med svampe
4 personer

8 store økologiske kyllingeoverlår
salt, peber
2 spsk olivenolie
10 grofthakkede fed hvidløg
2 laurbærblade
2 kviste frisk timian
2 dl hvidvin
400 g svampe i mindre stykker
5 dl hønseboullion

Tilberedning:
Krydr kyllingen med salt og peber. Brun dem i olie i en sauterepande. Steg dem videre ved svag varme i 30 min under låg og vend dem undervejs.
Tilsæt de hakkede hvidløg og steg yderligere 5 minutter. Kom laurbærblade, timian og hvidvin i gryden og lad hvidvinen koge lidt ind. Tilsæt svampene
og kog 2 minutter. Hæld bouillon over og lad det simre yderligere i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Server med flutes eller grovboller.

 
Print opskriften
Gem opskriften