Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingelår med tandori

 

 


Kyllingelår med tandori
4 personer

Ingredienser:
8 stk. kyllingeoverlår (eller underlår)

Tandori-marinade:
½ l yoghurt naturel
saften af ½ citron
2 spsk. rød tandoori-masala
(indisk blandingskrydderi)
1½ tsk. salt
2 fed presset hvidløg

Agurker i yoghurt:
2 agurker, ½ l yoghurt naturel,
1 tsk. spidskommen, 1 fed presset hvidløg.

Tilbehør:
Kogte ris
Mango chutney

Tilberedning:
Rør tandori-marinaden sammen, vend kyllingestykkerne heri. Lad det stå i køleskab natten over. Kom kyllingestykkerne i et stort ovnfast fad sammen med noget af marinaden, steg det i ovnen ca. 40 min ved 200° C.

Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter et par timer. Skyl agurkerne og skær den i terninger. Rør krydderierne i yoghurten og vend agurkestykkerne i.

Serveres med løse ris kogt i gurkemeje og laurbærblade, samt mango chutney.

 
Print opskriften
Gem opskriften