Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeoverlår med parmesanpanering

 

 


Kyllingeoverlår med parmesanpanering
4 personer

Ingredienser:
8-12 stk. kyllingeoverlår
80 g tomatpure
1,5 dl friskrevet parmesanost
1,5 dl rasp
1 spsk. fintrevet citronskal
1 spsk. finthakket rosmarin
Salt og peber, frisk fra kværn
olivenolie til pensling
200 g syltede artiskokhjerter
80 g sorte oliven
8 skiver serranoskinke
200 g semidried tomater
1 stk. romainesalat, skylles og skæres i grove stykker
Evt. friskbagt brød og tapenade

Tilberedning:
Parmesanost, rasp og citronskal røres sammen og krydres med salt og peber.

Kyllingeoverlårene vendes i tomatpure og dernæst grundigt i paneringen.

De panerede kyllingelår steges i en forvarmet ovn 15 min. ved 185° C. Pensles med olienolie og steges yderligere 7-8 min.

Artiskokker, oliven, skinke, tomater og salat anrettes på fad el. tallerken. De varme kyllingelår lægges ved og der serveres straks. Evt. med friskbagt brød og tapenade.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften