Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Majspaneret kylling

 

 


Majspaneret kylling
4 personer

Ingredienser:
8-12 stk. kyllingeunderlår
1 stk. æg, piskes sammen
1 dl groft majsmel
1/2 dl rasp
2 spsk. finthakket kruspersille
2 tsk. finthakket rød chili
1 tsk. karry
1 ark noritang, kan udelades
4-8 stk. majskolber, afskalles
12-16 stk. blommer, udstenes og skæres i både
100 g friskrevet parmesanost
1/2 dl fjerkræbouillon
10-12 stilke frisk timian, hakkes groft
1 fed hvidløg, rives fint el. knuses
1 spsk. vegetabilsk olie
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Majsmel, rasp, kruspersille, chili og karry røres sammen med knust noritang, salt og peber.
Kyllingelårene vendes med det sammenpiskede æg og dernæst i paneringen.
Steges i en forvarmet ovn til gennemstegt ca. 20 min. ved 195° C.
For en flot gylden farve, pensles lårene med olie efter 10 min. i ovnen.
Majskolberne koges i saltet vand 15 min. og afkøles. Majsene skæres af kolben og sauteres med blommerne
i olie ca. 2 min. ved middel varme.
Bouillon, parmesan, timian og hvidløg tilsættes og varmes kort igennem.
Smag til med salt og peber og server straks med de varme kyllingelår.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften