Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Mexichicken med bønnesalat

 

 


Mexichicken med bønnesalat
10 personer

Ingredienser:
10 hele kyllingelår
3½ spsk karrypasta
3 spsk solsikkeolie
1 tsk chiliflager
1 tsk paprika
salt og peber
2 løg
1 kg bønner
500 g minimajs
3 fed hvidløg
6 tomater
solsikkeolie
½ dl soja
3 lime
persille
evt. nachos, chili/krydret

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200 grader.

Dup kyllingelårene med køkkenrulle. Rør 2 spsk karrypasta med solsikkeolie, chiliflager, paprika, salt og peber. Smør kyllingelårene med blandingen, læg dem i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i ca. 45-50 minutter.

Pil løgene og skær dem i tynde både. Nip enderne af bønnerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter.

Halver minimajsene på langs, hak hvidløgene og skær tomaterne i både. Steg løg og hvidløg på panden i solsikkeolie og tilsæt bønner, minimajs, tomater, karrypasta og soja. Vend det hele sammen, smag til med limesaft og server til de stegte kyllingelår.

Server evt. med lidt krydrede nachos. 

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften