Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Økologiske kyllingelår med selleri røsti

 

 


Økologiske kyllingelår med selleri røsti
4 personer

Ingredienser:
4 stk. kyllingelår, skåret i over- og underlår.
1 spsk. soja
1 fed hvidløg, knust
Salt og peber 
 
Selleri Røsti:
1 stk. knoldselleri, ca. 400 g, skrællet og revet på groft rivejern
1 stk. løg, fint hakket
1 stort æg
3 spsk. mel
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. purløg, hakket
Salt og peber

Kaperssmør:
40 g smør   
40 g rapsolie  
2 spsk. kapers   
1 tsk. citronskal, fra usprøjtet citron

Romaine salat  1 stk, skyllet og skåret i grove stykker

Tilberedning:
Læg kyllingelårene i en skål og vend med soja, hvidløg, salt og peber. Steg kyllingelårene i ovnen ved 200° C i ca 40 min. Blancher reven selleri i spilkogende vand i 30 sek, sigt vandet fra og vend med de øvrige ingredienser. Læg med en spiseske små selleri røsti på en stegepande og steg ved middelvarme i rigeligt fedtstof. Steg til røsti er gyldne og gennemstegte.

Lad smørret bruse op i bunden af en gryde og tilsæt olie og kapers. Træk gryden fra blusset og tilsæt citronskal.

Server de soja- og hvidløgsstegte kyllingelår med selleri røsti og romaine salat. Afslut med at hælde kaperssmør over retten.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften