Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Økologiske kyllingeunderlår med risotto

 

 


Økologiske kyllingeunderlår med risotto
10 personer

Ingredienser:
20 stk. økologiske kyllingeunderlår
1½ dl olie
300 g, blandede svampe, skåret i skiver
2 stk. løg, fintsnittede
2 stk. snackpebre, fintsnittede
1 stk. chili, fintsnittet
2 fed hvidløg, knust
5 dl risotto ris
1,7 l hønsebouillon, kogenden
300 g parmesanost, frisk revet
6 spsk. Buko Flødeost neutral 70+
1 dl persille, hakket
Salt og peber

Tilberedning:
Brun de økologiske kylling lår på en varm pande i den ½ dl olie og krydder med salt og peber, steges færdig i ovnen ved 160° C i ca. 40 min.

Resten af olien varmes op og svampe, løg, hvidløg svitses et par min og så tilsættes peberfrugt, chili og risotto ris, det simrer 2 min.

Den kogende hønsebouillon hældes på under omrøring.

Når der ikke er mere væde ved smages risene til med salt og peber.

Tilsæt flødeost og parmesanost under omrøring.

De økologiske kylling lår anrettes på en tallerken med lidt risotto og pyntes med hakket persille.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften