Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Ovnstegte kyllingelår med jordbærsalat

 

 


Ovnstegte kyllingelår med jordbærsalat
10 personer

Ingredienser:
10 stk. kyllingelår med rygstykke
10 spsk. oregano, plukket
½ dl olivenolie
Ekstra olivenolie
Salt og peber
60 grønne asparges
375 g mozzarella evt. bøffelmælk
Olivenolie
Frisk salvie 
20 skiver parmaskinke
400 g spæde salatblade
750 g jordbær

Dressing:
1 dl piskefløde
2 spsk. hvid balsamicoeddike
1 spsk. sukker
salt og kværnet peber

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C.

Rør oregano og olie sammen. Løft forsigtigt skindet på kyllingelårene, og put oregano og olie ind under skindet. Pensl til sidst hele låret med olie.

Steg kyllingelårene i ovnen i ca. 1 time, eller grill dem i ca. 20 min på hver side under låg.

Læg 3 asparges sammen med en skive mozzarella og lidt salvie. Vikl et stykke parmaskinke omkring hver pakke. Grill aspargespakkerne i 5-8 minutter eller steg dem sprøde i ovnen.
Skyl salatblade og jordbær, og lad salaten afdryppe på et tørt viskestykke. Halver jordbærrene.

Rør dressingen sammen, og vend den med salat og jordbær. Server jordbærsalaten til de grillede kyllingelår og de lækre aspargespakker.

TIPS: Hvis retten skal smage af sommer, kan den evt. pyntes med spiselige blomsterblade.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften