Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Pasta-kylling

 

 


Pasta-kylling
10 personer

Ingredienser:
10 stk. kyllingelår uden rygstykke
4 spsk. rapsolie
1 spsk. stødt paprika
½ tsk. stødt chili 

7 stk. røde peberfrugter
3 stk. skalotteløg
3 fed hvidløg
1 stk. rødløg
1½ kg pasta
20 g smør
6 spsk. olivenolie
4 spsk. oregano, hakket
3 dl hvidvin
salt og peber
3 spsk. Nigellafrø el. ristede sesamfrø
frisk oregano

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C. Pensl kyllingelårene med rapsolie rørt med stødt paprika og chili, og steg dem i ovnen i ca. 50 minutter.

Skyl og rens peberfrugterne, og skær dem i grove strimler. Pil løgene, og hak skalotteløg og hvidløg fint. Skær top og bund af rødløget, og skær det i fine både.

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
Smelt smørret i en gryde med olivenolie. Tilsæt peberfrugter, hvidløg, skalotteløg og grofthakkede krydderurter. Lad det simre under låg i 20 minutter. Tilsæt hvidvin og rødløg, og lad det koge ind i yderligere 10 minutter. Smag saucen til med salt og peber.
Vend pastaen i saucen, og server kyllingelårene til. Pynt retten med nigellafrø og frisk oregano.

 
Print opskriften
Gem opskriften