Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Stegte kyllingelår med ovnbagt rataouille

 

 


Stegte kyllingelår med ovnbagt rataouille
4 personer

Ingredienser:
4 stk kyllingoverlår + 4 stk kyllingunderlår
4 stk. tomater
1 stk. aubergine
1 stk. squash
1 stort løg
1 stk. rød peberfrugt
olivenolie
1 spsk. Herbes de Provence
Salt og peber

Tilberedning:
Skær alle grønsagerne i skiver og læg dem skiftesvis taglagt i en bradepande. Drys med krydderier og hæld en tynd stråle olie over.

Bag ratatouillen ca. 40 min ved 200° C.

Gnid kyllingestykkerne med salt og peber, læg dem på en bradepande med bagepapir, pensel med olie, steges i ovnen ved 200° C i ca. 25 min.

Serveres med groft brød el. stegte kartofler.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften