Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sticky BBQ-marinerede lår og frisk kartoffelsalat

 

 


Sticky BBQ-marinerede lår og frisk kartoffelsalat
4 personer

Ingredienser:
6-8 stk. lårfilet med skind

Barbecuesauce:
1 dl ketchup
1 dl flydende honning
2 fed hvidløg, presset
2 spsk. soja
1 spsk. sød chilisauce
evt. chili eller cayennepeber 

Kartofler:
1 kg små, nye kartofler
3 spsk. olivenolie 
Revet skal og saft af 1/2 citron 
50 g parmesanost i flager
1 dl friske basilikumblade
100 g spæde salatblade

Tilberedning:
Rør alle ingredienser til marinaden sammen og smag til med salt og friskkværnet peber og evt. lidt chili eller cayennepeber.
Del lårene i halve og vend dem i marinaden. Læg dem i en bradepande. Steg dem ved 200° C i ca. 35 minutter. Vend dem et par gange undervejs og pensl jævnligt med marinaden.
Vask og skrub kartoflerne grundigt og kog dem i letsaltet vand ca. 12 minutter. Hæld vandet fra og lad dem blive i gryden med låg på, mens du laver dressingen.
Rør olie og citron sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend dressingen i kartoflerne mens de er lune.
Vend med basilikum, salat og parmesan lige inden servering.
 
Print opskriften
Gem opskriften