Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Underlår med saltbagte knoldselleri

 

 


Underlår med saltbagte knoldselleri
10 personer


Ingredienser:
20 stk. underlår
3 stk. knoldselleri
Groft salt
Mandelolie
10 stk. gulerødder
5 stk. porrer
3 stk. squash/courgetter  
3 spsk. olie
Frisk løvstikke/kørvel

Marinade:
2 spsk. fennikelfrø
1 fed hvidløg
1 spsk. karry
3 spsk. tandooripaste
2 dl vindruekerneolie
1 spsk. citronsaft

Tilberedning:
Rist fennikelfrøene på panden, og knus dem let. Pil og hak hvidløget fint.

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen til en lind pesto. Rør i pestoen inden anretning/servering.

Tænd ovnen på 170° C. Skrub knoldselleriene og smør dem ind i groft salt og mandelolie. Sæt dem på en bageplade, og bag dem i ovnen i 1½ time. Tag dem ud og lad dem trække i 10 minutter.
Steg underlårene i ovnen ved 200° C i ca. 40 minutter.
Skyl og rens grønsagerne. Skær al grønt i mundrette stykker, og vend dem i en skål med olivenolie. Anret grønsagerne portionsvis på en bageplade drys med salt og peber, og bag dem i ovnen med kyllingelårene i ca. 20 minutter.
Anret grøntportionerne og stykker af de saltbagte knoldselleri på en tallerken med de sprøde underlår, og dryp marinaden over anretningen. Pynt med friske krydderurter.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften