Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Majskylling i kokos

 

 


Majskylling i kokos
4 personer


Ingredienser:
1 stk. majskylling parteret
Salt og peber

1 stor knoldselleri
2 stk. porrer
2 stk. gulerødder   
2 stk. æbler    
3 spsk. olivenolie   
½ dl vand    
Salt og peber

Citronskal fra usprøjtet citron
Friskkværnet sort peber

Tilberedning:
Rens grønsager og æbler og skær dem i mundrette bidder. Vend med salt, peber og olie. Fordel tilbehøret undtaget æbler i et ovnfast fad med kyllingestykkerne gnedet med salt og peber og tilsæt til sidst vand. Steg i forvarmet ovn ved 180 C i ca. 50 min og læg æblerne ved. Steg yderligere 10 min og server med revet citronskal og peber.

 
Print opskriften
Gem opskriften