Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Mexicanske kyllingeunderlår

 

 


Mexicanske kyllingeunderlår
4 personer

Ingredienser:

8 stk. kyllingeunderlår, som krydres efter eget ønske.

Salat:
200 g majs,
½ rød chilli, finthakket
½ cantaloupe melon i kugler
2 avocado i mindre stykker
1 mango i tern

Dressing:
Saften fra 2 lime
½ dl sød chili

Tilberedning:
Kyllingeunderlårene krydres efter eget valg, og ovnsteges ved 200° C i ca. 40 min.
Bland majs, chili, melonkugler, avocado og mango sammen med dressingen og lad den stå på køl i ca. time. Fordel tortilla i en bradepande med reven ost over og sæt den i en varm ovn ved 200° C til osten er smeltet. Server de stegte kyllingeunderlår med majssalaten og diverse tilbehør.

Kan også serveres med bagte kartofler og cremefraiche naturel.

 
Print opskriften
Gem opskriften