Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Økologiske kyllingeunderlår med Blomme-chili dip

 

 


Økologiske kyllingeunderlår med Blomme-chili dip
10 personer

Ingredienser:
20 stk. økologiske kyllingeunderlår
500 g grønne asparges, i 2 cm stykker
500 g flaske tomater (eller cherrytomater)
500 g sukkerærter
500 g rødløg, halveres og skæres i grove skiver
100 g smør
Salt og peber

Blommedip:
½ kg blommer
1 stk. løg
1 stk. rød chili
1 stængel citrongræs
1 stk. gul peberfrugt
2 fed hvidløg
¾ dl hvidvinseddike
100 g sukker
1 tsk. salt
1 spsk. ingefær, frisk reven

Tilberedning:
Kyllingeunderlårene krydres med salt og peber og steges på grill eller i ovn ved 170° C i ca. 40 min.

Smelt smørret på en varm pande og sauter grønsager i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

Halver blommerne og fjern stenene. Halver chilien og fjern kerner. Fjern de yderste grove blade på citrongræsstænglen og skær 4 cm af toppen, den skal vi ikke bruge her. Skær blommer, chili, løg, hvidløg og peberfrugt i tern og hak citrongræsset fint.

Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det simre i 1 time, hvorefter det stilles på køl.

Server de økologiske kyllingelår med grøntsager og blommedip.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften