Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingepølser med pesto-kartofler

 

 


Kyllingepølser med pesto-kartofler
10 personer

Ingredienser:
20 stk. kyllingepølser
1,2 kg kartofler
Smør
1 bdt radiser
100 g pinjekerner

Persille- og Citronpesto:
1 stk. citron, økologisk
1-2 bdt persille, ca. 100 g
60 g pinjekerner
60 g parmesan, revet
2 dl olivenolie
2 fed hvidløg
Salt og peber

Tilberedning:
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12 minutter. Lad kartoflerne afkøle og skær dem i mindre stykker.

Pesto: Riv citronskallen groft og pluk persillen fri for stænger. Blend persille og citronskal med pinjekerner, reven parmesan, olivenolie og presset hvidløg. Smag til med citronsaft, salt og kværnet peber.

Steg kyllingepølserne på panden i smør til de er sprøde og gennemstegte.

Rens radiserne og skær dem i strimler.

Rist pinjekernerne på en tør pande.

Vend de kogte kartofler med persille- og citronpesto og sæt dem på pind med de stegte pølser. Pynt pølsespyddene med radiser og hakkede pinjekerner.

Server resten af pestoen til pølserne.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften