Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingepølser med Romesco og ærter

 

 


Kyllingepølser med Romesco og ærter
10 personer

Ingredienser:
30 stk. kyllingepølser
500 g grønne bønner
500 g sukkerærter
500 g slikærter
smør
1½-2 dl fromage frais
1 stk. citron, økologisk
salt og peber
2 bk ærteskud
1½ dl hasselnødder uden hinde

Romesco sauce:
4 stk. tomater
3 røde peberfrugter
1 rød chili
140 g hasselnødder uden hinde
4 fed hvidløg
1 tsk paprika
70 g tomatpuré
4 spsk sherryvineddike
2 skiver brød evt. tørt
1-2 dl olivenolie
salt


Tilberedning:
Nip bønnerne og giv dem et opkog i kogende vand. Kom sukker- og slikærter i en skål og hæld det kogende vand og bønnerne over. Lad ærterne trække i 1 minut og si vandet fra. Afkøl bønner og ærter i iskoldt vand og lad dem afdryppe på et rent viskestykke.
Steg kyllingepølserne på panden i smør til de er sprøde og gennemstegte.

Skyl tomater, peberfrugter og chili, tør dem og læg dem evt. i et ovnfast fad. Grill grøntsagerne i ovnen/på grillen i 10 minutter til skallen løsnes. Fjern skræl og kerner fra tomater og peberfrugter. Kom de grillede tomater, peberfrugter og den hele chili i en blender sammen med resten af ingredienserne. Blend det hele på puls (i små stød) til en grov puré. Smag romescoen til med salt og server den til de grillede pølser.

Rør fromage frais med reven citronskal, - saft, salt og peber. Skær ærter og bønner i aflange skiver/stænger og vend dem i dressingen med friske ærteskud. Server ærtesalaten til de stegte kyllingepølser, pynt med hakkede nødder og server et par skefulde romesco til. 

 
Print opskriften
Gem opskriften