Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Pølser med grøn cremet pastasalat

 

 


Pølser med grøn cremet pastasalat
10 personer

Ingredienser:
40 stk. kyllingepølser  
800 g pasta, evt. penne
smør
1 stk. citron, økologisk
600 g frisk babyspinat
400 g gorgonzola
2½ dl fløde 18 %
salt og peber
150 g valnødder

Tilberedning:
Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.

Steg kyllingepølserne på panden i smør i til de er sprøde og gennemstegte.

Riv citronskallen fint. Skyl spinatbladene og læg dem i et dørslag.

Hæld vandet fra pastaen over spinaten. Vend den lune pasta i en skål med gorgonzola og fløde. Rør rundt til osten smelter og bliver til en cremet sauce. Tilsæt spinaten og smag til med, citronsaft, salt og peber.

Anret salaten med valnødder og citronskal og server de stegte kyllingepølser til.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften