Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Overlår på sensommerbund

 

 


Overlår på sensommerbund
10 personer

Ingredienser:
10-15 stk. kyllingeoverlår
1 kg små vaskede kartofler
3 skalotteløg
500 g cherrytomater
500 g svampe (evt. kantareller eller østershatte)
2 stk. rødløg
6 spsk. olivenolie
6 spsk. basilikum, hakket
frisk oregano eller basilikum

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C. Kom overlårene i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 40 minutter.

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og halver kartoflerne.

Pil skalotteløget, og hak det fint. Pil rødløgene, og skær dem i fine både. Halver cherrytomaterne.

Rist skalotteløg og svampe på panden i 3 minutter ved middel varme. Tilsæt kartofler, cherrytomater, rødløg og hakket basilikum. Steg grønsagerne yderligere i 2 minutter, og smag til med salt og peber.

Anret grønsagerne på en tallerken eller i et fad, og server kyllingeoverlårene til. Pynt evt. med friske krydderurter.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften