Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sprød kylling i peberrodssauce

 

 


Sprød kylling i peberrodssauce
10 personer

Ingredienser:
10 stk. kyllingebrystfileter med skind
3 spsk. olie
3 spsk. smør
6-8 dl vand
30 stk. spæde gulerødder
4 stk. porrer
2 bdt. asparges
20 kogte kartofler
50 g smør
50 g mel
3 dl sødmælk
1 spsk. eddike
1 spsk. sukker
reven peberrod
1½ dl ærter
havsalt

Tilberedning:
Steg kyllingebrystfileterne på skindsiden i ca. 4 minutter til skindet er sprødt. Vend kyllingebrysterne og tilsæt vand. Vandet må ikke dække kyllingen, for så bliver skindet blødt. Pocher kyllingerne i vandet i 5-6 minutter. Rens alle grøntsagerne og skær dem i grove stykker.
Tag kyllingerne af panden og gem lagen i en skål. Smelt smørret i en stor gryde, tilsæt mel og rør sammen til en smørbolle. Tilsæt ca. 4 deciliter kyllingelage lidt af gangen og pisk smørbollen ud. Lad saucen koge i 5 minutter, så smagen af mel forsvinder. Tilsæt mælk, eddike og sukker og smag til med reven peberrod. Tilsæt gulerødder, porrer, asparges, kartofler og ærter og lad det koge op med saucen i et par minutter. Smag til med havsalt og anret de sprødstegte kyllingebryster med grøntsager og frisk høvlet peberrod.

 
Print opskriften
Gem opskriften