Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Udbenede kylling overlår med gul salsa

 

 


Udbenede kylling overlår med gul salsa
4 personer

Ingredienser (4 pers.):
8-10 stk. udbenede kylling overlår 
1 spsk. stegeolie   
Salt og peber

Gul salsa
1 stor ananas   
3 stk. gule peberfrugter  
1 spsk. koriander (hakket)  
½ - 1 tsk. Chiliflager  afhængig af styrke
Salt

Lyn chapati
175 g hvedemel    
50 g rugmel    
2 spsk. yoghurt 10%  
1 dl vand    
1 tsk. salt

Tilberedning:
Krydr kylling overlårene med salt og steg dem gyldne på en middel varm pande. Krydr med peber og bag dem færdig i en 160° C varm ovn i 30-35 minutter.

Skær skrællen af ananassen og skær den i skiver på cirka 5 mm. Grill skiverne på grill eller grillpande 1-2 minutter på hver side. Skær de grillede skiver i tern, undlad at bruge kernen.
Skyl peberfrugterne, halver dem, pil kerner ud og bag peberfrugterne under grillen i ovnen med skindet siden op ad, til skindet er brændt. Put de brændte peberfrugter i en frysepose, luk den og lad den ligge i 10 minutter. Pil skindet af og skær peberfrugterne i tern på samme størrelse som ananasternene.
Vend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og chiliflager.

Kør ingredienserne  på food proccesor til dejen er samlet. Skær dejen i 8 lige store stykker. Form hvert stykke til en bolle, og rul dem efterfølgende tyndt ud cirka 2-3 mm. Steg ”pandekagerne” på en meget varm pande cirka 1 minut på hver side til de puffer op.

Server de stegte kylling overlår med salsaen og de lune chapati’er.

 
Print opskriften
Gem opskriften