Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Andebryst med peberrodsmayo

 

 


Andebryst med peberrodsmayo
4 personer

Ingredienser:
1 stk. andebryst
Salt og peber
Stegepose

Peberrodsmayo:
1 stk. pasteuriseret æggeblomme
1 knsp. salt    
3 spsk. jordnøddeolie
2 tsk. reven peberrod
Ccitronsaft

Agurkesalat:
1 stk. agurk, skåret i tynde bånd
1/2 stk. rødløg, smittet
1 spsk. sesamfrø, gerne sorte
salt
1 spsk. rapsolie
1 knsp. citronskal

Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C.

Krydr andebrystet på undersiden med salt og peber og læg det i stegeposen som lukkes med en af de medfølgende strips. Steg andebrystet i ovnen ved 180° C i 30-35 min. med fedtsiden nedad. Stil gerne et lille ildfast fad ovenpå, således andebrystet trykkes let.

Rids forsigtigt i fedtkanten på andebrystet og steg det af på en tør tefalbelagt stegepande under let pres. Vend brysterne når fedtet er sprødt og stil på køl.

Pisk æggeblommen sej med salt, og pisk olien i lidt af gangen. Smag til med reven peberrod og citronsaft.

Bland alle ingredienserne til agurkesalaten sammen.

Skær det kolde andebryst i tynde skiver og læg dem på en tallerken. 

Hæld peberrodsmayoen på en plasticpose. Klip spidsen af i et af hjørnerne og ”træk” peberrodsmayoen over andeskiverne. ´

Anret agurkesalaten herpå.

Server med knækbrød.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften