Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Andelår på sød puré

 

 


Andelår på sød puré
4 personer

Ingredienser:
4 andelår
2 spsk smør/andefedt
salt og peber
4-6 søde kartofler
4 persillerødder
2-3 spsk piskefløde
1-2 spsk smør 
rosmarin
1 æble
50 g mandelflager
75 g smør

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200 grader.

Dup andelårene med et stykke køkkenrulle og brun dem i smør eller andefedt i en gryde i et par minutter. Læg dem på en rist over en bradepande og drys med salt og peber. Steg andelårene i ovnen i ca. 40-45 minutter.

Skræl kartofler og persillerødder, skær dem i grove tern og kog dem i vand uden salt i 20 minutter.

Mos grøntsagerne groft med en gaffel og tilsæt fløde, smør, hakket rosmarin, salt og peber.

Skær kernehuset fra æblerne og skær dem i små tern.

Rist mandelflagerne på en tør pande til de bliver gyldne og læg dem på et stykke køkkenrulle.

Brun smørret på panden og lad det bruse af. Tilsæt æbletern og ristede mandler og varm det op i smørret.

Anret den søde kartoffelpuré med andelår, dryp med æblemandelsmørsaucen og pynt med ristede frisk rosmarin.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften