Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Anden Sushi

 

 


Anden Sushi
4 personer

Ingredienser:
2 andebrystfileter
1 spsk solsikkeolie
Salt og peber
200 g sushiris
1½ spsk risvineddike
1½ spsk sukker
1 rød chili
1 bdt forårsløg
1-2 spsk sød chilidressing
Friske koriander

Goma-dressing:
½ dl sesamfrø
¾ dl soja
1 spsk sukker
½ fed hvidløg
3 spsk risvineddike

Tilberedning:
Puds andebrysterne for sener, rids skindet og gnid med olie, salt og peber.

Skyl risene godt igennem i en si, til vandet er klart. Dryp dem af og kog dem i vand efter anvisning på pakken. Rør sukkeret med risvineddike og hæld blandingen over de færdigkogte ris. Lad risene dampe af i gryden til de har stuetemperatur. Vend ikke i risene før de er afkølet.

Steg andebrysterne på panden i olie i 7 minutter på hver side. Start med skindsiden. Lad andebrysterne trække i 5 minutter inden de skæres i skiver.

Form risene til stykker på 5 cm på tykkelse med en tommelfinger.

Rist sesamfrøene på en tør pande til de popper. Kom sesamfrø og resten af ingredienserne til goma-dressingen i en blender og blend til en ensartet puré.

Rens chili og forårsløg og skær dem i tynde skiver. Vend dem med 1 spsk chilidressing og hakkede koriander.

Smør lidt goma-dressing på risene og læg en skive and på.

Pynt med forårsløg- og chilitopping og server med resten af goma-dressingen og friske koriander.

TIP: Chilitoppingen er meget stærk, så hvis du ikke ønsker den så kraftig, så hak chilien fint eller læg chiliskiverne i iskoldt vand i 1 time inden servering.

TIP: Lav evt. dobbeltportion af goma-dressingen og server den også til de lækre Anderaps

 

 
Print opskriften
Gem opskriften