Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Anderap i rispapir

 

 


Anderap i rispapir
4 personer

Ingredinser:
2 andebrystfileter
1 salathoved
1 chili
1 bdt forårsløg
2 gulerødder
2 avocado
12 store rispapir
Evt. soja, sød chilisauce eller goma-dressing

Tilberedning:
Skær fedtet fra andebrystfilterne og drys kødet med salt og peber. Steg andebrysterne på en pande i smør i ca. 5-6 minutter på hver side. Lad andebrysterne køle af og trække i ca. 10 minutter.

Bræk salatbladene fra hinanden, skyl dem grundigt og lad dem afdryppe på et viskestykke. Rens chili og forårsløg og skær dem i meget tynde strimler. Skræl gulerødderne og riv dem groft eller skær dem i papirtynde strimler evt. med et juliennejern. Halver avocadoen, fjern stenen og skær avocadokødet i skiver.

Kom 1½ l kogende vand i en bradepande. Fugt et rent viskestykke og læg det dobbelt på køkkenbordet. Dyp et stykke rispapir i det varme vand i 5-10 sekunder til det bliver blødt.

Læg rispapiret på viskestykket og fordel salat, avocado, chili, forårsløg, gulerod og skiver af stegt and på rispapiret. Rul det stramt om fyldet, buk siderne ind og luk rispapirrullen helt sammen.

Halver anderappen og server dem med evt. soja, sød chilisauce eller hjemmelavet goma-dressing.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften