Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Andesandwich med tranebær

 

 


Andesandwich med tranebær
4 personer

Ingredienser:
4 stk. økologiske andelår
Salt og peber
8 skiver groft brød
75 g smør
1 pose spæde salater
1 bakke markchampignons, flækkes
2 spsk. grov sennep

Lyn tranebær relish:
1 dl tørrede tranebær
1 stk. tomat, hakket
3 spsk. vand
1 knsp. chili, hakket
1 spsk. hvidvinseddike
1 knsp. salt

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C.

Gnid andelårene med salt og peber og bag i ovnen i ca. 75 min.

Lad lårene køle ned og pil kødet fra benene.
Smelt smør lidt af gangen på en stegepande og rist brødskiverne gyldne.

Rist svampene af i lidt olie og smag til med salt og peber
Vend andelårkødet med svampe og sennep.

Kog ingredienserne til tranebær relishen i ca. 2 min, træk gryden fra blusset og læg låg på. Lad relishen hvile ca. 15 min og ”slå” den sammen med et piskeris.

Server kødet fra andelår med svampe på smørristet brød med lyn tranebærrelish og spæde salater.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften