Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Fyldig andesalat med bulgur

 

 


Fyldig andesalat med bulgur
4 personer

Ingredienser:
200 g stegt and uden skind og ben
2 dl grov bulgur
Evt. ½ rød chili
4 forårsløg
1 rød snackpeber
3 spsk oliven
2 fed hvidløg
4 spsk rosiner
1 spsk olie
2-3 lime
Salt og peber
½ bakke koriander, mynte, persille eller purløg
1 hjertesalat

Tilbehør
4 skiver grovbrød

Tilberedning:
Skær andekødet i strimler eller mindre stykker.

Hæld 1½ dl kogende vand over bulguren og lad det stå til væsken er opsuget. Rør den løs med en gaffel.

Skær chilien igennem på langs og fjern kerner og mellemvægge. Skær chilien i små tern.

Skær forårsløg i tynde skiver og snackpeber i skiver. Skær store oliven i kvarte.

Vend chili, snackpeber, oliven, knust hvidløg, rosiner, olie og 1 spsk limesaft i. Smag til med salt og peber. Vend kødet og korianderblade i.

Anret evt. salaten i salatblade og giv limebåde til.

Tip! Couscous eller kogte ris kan bruges i salaten i stedet for bulgur. Vælg gerne fuldkornsprodukter.

Vælg grøntsager efter sæson og smag.

Salaten uden kød kan også serveres til grillet and eller til stegte andebryster eller -lår.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften