Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet andebryst med hindbærvinaigrette

 

 


Grillet andebryst med hindbærvinaigrette
4 personer

Ingredienser:
2 stk. andebryst
12 stk. grillspyd
Salt og peber

Vinaigrette:
25 stk. hindbær
1 spsk. eddike
2 spsk. olie
1 spsk. estragon
1 spsk. Skalotteløg, hakket
Salt og peber
½ fed hvidløg, knust
1 stk. fennikel
240 g fuldkornsspagetti
2 spsk. olie.
2 spsk. frisk oregano
3 spsk. purløg
Pecorino/parmesan 30 høvlede spåner

Tilberedning:
Skyl andebrysterne og rens dem for evt. fjerdele. 

Læg grillspydene i vand, dette modvirket at spydene brænder og forkuller under grillning.

Skær hvert andebryst på langs i 6 skiver. Træk hver skive på et grillspyd og krydr med salt og peber. Grill hver stick 3-4 min på hver side.

Bland ingredienserne til vinaigretten og mos hindbær let.

Kog spaghetti efter anvisning på emballagen og sigt vandet fra.

Rens fennikel og skær i mundrette skiver. Grill fennikel 3 min på hver side. Og vend med de øvrige ingredienser

Anret spagetti og grønt i skåle med 2-3 sticks med andebryst, lidt hindbær vinaigrette og høvlede pecorinospåner.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften