Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet andelår med jordskokker og julesalat

 

 


Grillet andelår med jordskokker og julesalat
4 personer

Ingredienser:
4 stk. andelår
1 l hønsefond/neutral olie
1 stk. løg
2 kviste timian/rosmarin
2 fed hvidløg
10 sorte peberkorn
600 g jordskokker
2 l vand 2 l
1 spsk. salt
3 spsk. eddike
1 stk. rød peber
1 stk. julesalat
½ stk. rødløg,  snittet
4 spsk. kapers
2 spsk. ristet sesam
½ fed hvidløg, knust
Salt og peber

Tilberedning:
Skyl andelårene og rens dem for evt. fjerdele. Saml de øvrige ingredienser i en gryde og læg andelårene heri. Lad andelårene simre tildækket i ca. 1 1/2 t. Lad gryden køle let inden lårene tages op af lagen. Krydr med salt og peber. Grill af på en varm grill 1-2 min på hver side.

Rens jordskokker og skær dem i mundrette stykker. Bring imens vand, salt og eddike i kog. Kog jordskokker i 3 min og sigt vandet fra. Snit julesalat og skær den røde peber i tern. Snit rødløget fint. Vend ingredienserne sammen.

Server de varme confiterede, grillede andelår med den marinerede og sprøde jordskokke- og julesalat. Gerne med groft brød eller vilde ris.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften