Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Ovnstegt andelår med tomatsalsa

 

 


Ovnstegt andelår med tomatsalsa
4 personer

Ingredienser:
4 andelår a ca. 235 g
Salt og peber
600 g søde kartofler
½-1 kinakål – 8 blade, ca. 500 g
1-2 spsk sesamfrø

Tomatsalsa:
3- 4 tomater ca. 400 g
2 forårsløg
3 cm frisk ingefær
1 lime
1 spsk olie
2-3 spsk soja sauce
1 spsk flydende honning eller flormelis

Tilberedning:
Krydr andelårene med salt og peber, og stil dem i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader. Steg dem ca. 45 minutter til de er møre.

Skræl de søde kartofler og skær dem i ca.1½ cm tykke skiver på langs. Krydr med salt og peber Læg dem på bagepapir i et lag og bag dem møre i ovnen sammen med andelårene i ca. 20 minutter.

Skær tomaterne i grove tern og forårsløgene i skiver. Bland det sammen med 2 spsk revet ingefær samt revet skal og saft af 1 lime. Rør olie, soja sauce, og honning sammen og bland det i tomatsalsaen. Smag den til.

Skær kinakålen i grove stykker og vend det på en varm pande i lidt andefedt fra det ovnfaste fad. Drys med salt og sesamfrø.
Drys evt. retten med sesamfrø ved servering.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften