Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Pasta Bolandese

 

 


Pasta Bolandese
4 personer

Ingredienser:
2 andebrystfileter (ca. 600 g)
1 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
3 pastinakker
3 spsk olivenolie
1 dl rødvin
1 dåse hakkede tomater
20 g tomatpuré
300-350 g pasta
Salt og peber
Friske krydderier evt. timian, oregano, basilikum
Parmesan

Tilberedning:
Skær skindet fra andebrysterne og puds evt. kødet for sener. Pil løg og hvidløg og skær dem i tern. Skræl gulerødder og pastinakker og skær dem i små tern. Skær andekødet i tern og hak det fint eller kom det i en foodprocessor.  Steg løg og hvidløg i en gryde i olie, uden at de tager farve. Tilsæt andekød, gulerødder og pastinakker og steg det i et par minutter. Tilsæt rødvin og lad det koge ind. Kom de hakkede tomater og puré i gryden og lad det koge med låg på i ca. 30 minutter for svag varme. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken. Smag andesaucen til med hakkede krydderurter, salt og peber. Servere sauce bolandesen med pasta, revet parmesan og friske krydderurter.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften