Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Peking and

 

 


Peking and
4 personer

Ingredienser:
4 andelår
3 spsk hoisin-sauce
3 spsk flydende honning
1 agurk
1-2 bdt forårsløg
2 dl hoisin-sauce 
Bønnespirer
Ca. 20 små kinesiske pandekager

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200 grader.

Dup andelårene med et stykke køkkenrulle og lad dem tørre på køkkenbordet i en time.

Bland hoisin-sauce med flydende honning og pensl andelårene med marinaden. Læg andelårene i et ildfast fad og steg dem i ovnen i ca. 45 minutter til de er gennemstegte.

Skyl agurken og skær den i tynde strimler. Rens forårsløgene og skær dem i strimler.

Tag det sprøde skind af andelårene evt. ved hjælp af en lille kniv og skær skindet i strimler.

Pluk kødet af andelårene og vend det med 1-2 spsk hoisin-sauce og det sprøde skind.

Lun pandekagerne i ovnen eller i en bambus-damper og server dem med andekød, grøntsagsstrimler, bønnespirer og hoisin-sauce.

TIP: Du kan købe kinesiske pandekager og bambus-damper hos de fleste asiatiske købmænd. Du kan også dampe dem i et stykke viskestykke over en gryde eller lave dine egne små tynde saltede pandekager.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften