Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Røget andebryst på risotto

 

 


Røget andebryst på risotto
10 personer

Ingredienser:
2 stk. røget andebryst
½ spsk. olivenolie
250 g kartoffel
2 stk. løg
½ spsk. rosmarin
400 g ris, gerne Aborioris
2 dl hvidvin
1,4 l høndefond
100 g parmesan
1 spsk. persille
1 spsk, timian
8-12 skiver rugbrød 

Tilberedning:
Skær det ene af andebrysterne i små tern og sauter det under omrøring i 4-6 min.

Tilsæt kartoffel i små tern, hakket løg og rosmarin og sauter yderligere 3 min.

Tilsæt ris og hvidvin og kog gradvist risottoen ind med hønsefond.

Vend risottoen med revet parmesan og anret med det resterende andebryst skåret i tynde skiver.

Strø med timian og persille.

Rugbrødsskiverne skæres hver i 4 stave og lægges på en ovnrist og bages ved 200° C i 10-15 min.

Server de sprøde rugbrødsstave med risotto og røget andebryst.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften