Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Røget andebryst på Tarte Flambeé

 

 


Røget andebryst på Tarte Flambeé
10 personer

Ingredienser:
1 stk. røget andebryst
2 stk. tærtebunde
10 stk. løg
1 spsk. olie
1 ½ dl Creme fraiche
½ bdt. purløg
Salt og peber

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C.

Løgene renses og skæres i tynde skiver, evt. på en pålægsmaskine. Sauter løgene i olien under omrøring i 10 min.

Fordel crème fraiche på tærtebundene og herpå de sauterede løg.

Skær det røgede andebryst i tynde skiver og læg ovenpå løgene.

Strø med salt og peber og bag tærterne ved 200° C i ca. 15 min.

Server de varme Tarte Flameé med hakket purløg og evt. friskdampet broccoli.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften