Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sprængt og grillet andebryst med rosenkål

 

 


Sprængt og grillet andebryst med rosenkål
4 personer

Ingredienser:
2 stk. andebryster
400 g rosenkål
400 g knoldselleri, skæret i både
2 l vand
1 spsk. salt
25 g smør
1 spsk. grov sennep
Landbrød

Sprænge lage:
1/2 l vand
100 g salt
2 spsk. rørsukker
3 stilke dild
1 stk. løg, skåret i kvarte

Tilberedning:
Rør ingredienserne sammen og læg andebrysterne i sprængelagen. Lad dem ligge 6 gerne op til 24 timer, inden de lægges i en gryde med kogende vand.

Kog andebrysterne ved svag varme i ca. 14 min. Træk gryden fra blusset og lad andebrysterne tække 20 min.

Løft dem op og befri for skind. Grill andebrysterne på en hed grill 2-3 min på hver side.

Rens rosenkål og skær et kryds i bunden af stokken.

Befri selleri for skal og skær i tynde både. Kog rosenkål 3 min. i spilkogende vand tilsat salt. Løft rosenkål op med en hulske. Kog herefter selleri i 5 min og sigt vandet fra.

Lad imens smørret bruse op i bunden af en stegepande, når smørret er bruset op og let brunet tilsættes sennep. Vend selleri og rosenkål i.

Server rosenkål og selleri i senneps smør med tynde skiver sprængt grillet andebryst samt godt med landbrød.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften