Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sprød and på frisk rødkålssalat

 

 


Sprød and på frisk rødkålssalat
4 personer

Ingredinser:
2 andebrystfileter
3 appelsiner
Salt og peber
2 spsk smør
½ rødkål
1 spsk sukker
1 spsk hvidvinseddike
2 små æbler
1 dl rosiner
Bredbladet persille
1 dl hasselnødder

Tilberedning:
Puds andebrysterne for sener og rids skindet med en skarp kniv. Pres saften af en appelsin ned i en frysepose, læg andebrysterne i fryseposen og lad dem marinere i køleskabet i et par timer.

Tag andebrysterne op af marinaden, gnid dem med salt og peber og steg dem på panden i smør i 7 minutter på hver side. Start med skindsiden. Lad andebrysterne trække i 5 minutter på et skærebræt inden de skæres i skiver. Pak dem ikke ind i stanniol.

Skær top og bund af de sidste to appelsiner og skræl dem med en skarp kniv, så den hvide hinde under skallen fjernes helt. Skær appelsinkødet i fileter over en skål, så saften opsamles.

Snit rødkålen i strimler og kom dem i en gryde med smør, sukker, hvidvinseddike og appelsinsaft. Lad kålen simre i gryden i et par minutter. Tag kålen af varmen. Den skal stadig være sprød og må ikke koge helt ud.

Skær kernehuset fra æblerne og skær æblerne i tern.
Hak hasselnødderne groft.

Vend den lune rødkål med appelsinfileter, æbler, rosiner, hakket persille og nødder og server til skiver af sprødt andebryst.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften