Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingesalat med spelt

 

 


Kyllingesalat med spelt
4 personer

Ingredienser:
120 g trevlet kogt kyllingekød
150 g spelt
25 g tranebær
100 g bacon skiver
2 stk. majskolber
4 stk. persillekviste
2 dl yoghurt
1 spsk. salatløg, hakket
1 tsk. sød sennep
Salt og peber

Tilberedning:
Kog spelt efter anvisning på emballagen og lad den køle af.

Bag bacon på en rist i ovnen ved 200° C i 14 min. Tag bacon ud og læg på fedtsugende papir.

Kog majs i spilkogende vand 5 min. og lad herefter majskolberne køle af.

Majs flækkes fra kolberne med en skarp kniv.

Vend yoghurt med løg og sød sennep.

Anret spelt med kyllingekød og tranebær. Ved siden af; majsflager med plukket persille og bacon.

Server med yoghurt dressing.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften