Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Karry kokos suppe med sprødstegte nudler

 

 


Karry kokos suppe med sprødstegte nudler
4 personer

Ingredienser:

Kyllingesuppe:
1 stk. Holger (1 hel kylling)
2 l vand
1 stk. løg
1 stk. gulerod
Evt. persille og porre

1 stk. løg, hakket
1 stk. kartoffel, i tern
1 spsk. olie
25 g bacon, i tern
1 tsk. karry
7 ½ dl suppe
1 dåse kokosmælk
Salt
Limesaft

1 pakke Cup Noodels
½ dl olie
1 pakke slikærter, snittet

Tilberedning:
Skyl kyllingen under koldt vand, og fjern eventuelle rester af indmad. Kom kyllingen i en stor gryde sammen med vand og grøntsager, og kog det 1 time med låg og 1 time uden låg.
Lad suppen og kyllingen køle af. Bryd kødstykkerne fra kyllingen i vinger, lår, bryst og pil skroget.

Kom olien i en gryde og sauter karry, løg, kartoffel og bacon i 2-3 min. Tilsæt suppe og kokosmælk. Kog under lår i 25 min. Blend blanding grundigt og smag til med salt og limesaft.

Åbn Cup Noodels og bank nudlerne fri for ingredienser. Bræk forsigtigt nudlerne i store stykker. Kom olie på en pande, og steg nudlerne ganske kort så de bliver sprøde og lækre.
Anret ærter i bunden af skåle og overhæld dem med den varme suppe. Pynt med sprøde nudler.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften