Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i fad med frisk pasta

 

 


Kylling i fad med frisk pasta
4 personer

Ingredienser:
1 hel kylling
1 dl chilisovs
10 g revet ingefær
500 g frisk pasta
Friske cherrytomater
150 g revet ost
1 bundt forårsløg
500 g champignon
Et lille glas marinerede hvidløg
2 dåser flåede tomater
1 dl mælk

Sådan gør du:
Del kyllingen i 6 stykker (eller 4 store) og kom den i en ovnfast fad.

Rengør champignon, snit forårsløgene og drys det over kyllingen.

Hæld væden fra de marinerede hvidløg og læg hvidløgene i fadet.

Hæld hakkede tomater, mælk, chilisovs og revet ingefær i en gryde og varm op under omrøring.

Smag sovsen til med salt og peber og hæld den over kyllingen og grøntsagerne.

Stil fadet i ovnen i ca. en time ved 200º C grader.

Når der er et kvarter tilbage drysses osten over retten.

Serveres med frisk kogt pasta, salat og cherrytomater.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften