Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Peanut Holger kylling

 

 


Peanut Holger kylling
4 personer

Ingredienser:
1 stk. Holger kylling, parteret (1 hel kylling)
Salt og peber
1 dl peanuts, finthakket
½ fed hvidløg, knust

Ris, risblanding med vilde ris 250 g

Brombær:
1 bakke brombær
1 tsk. rosmarin, hakket
1 spsk. purløg , hakket
1 knsp. chili
1 tsk. citronsaft
½ tsk. sukker.
Salt og peber

Aubergine ”kaviar”:
1 stk. aubergine
1 spsk olie
1 tsk. salt
3 spsk. yoghurt
½ fed hvidløg, knust.
2 spsk. persille, groft hakket
Salt og peber

Agurk med blomkål:
1 stk. agurk
1 kop blomkål, revet eller skåret med tyndskræller
Salt

Æg med purløg:
3 stk. æg, hårdkogt
Salt
2 spsk. purløg, hakket


Tilberedning:
Strø kyllingen med salt og peber. Bag den i ovnen ved 200° C i 45-50 min. Tag ud og strø med peanuts.

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Vend ingredienserne til ”brombærrene” sammen. Undlad citronsaften, hvis bærrene er syrlige.

Flæk auberginen og rids frugtkødet med en urtekniv. Fordel olie og salt og bag de 2 halve auberginer i ovnen ved 200° C i 30 min. Pak bagt aubergine ind i sølvpapir og lad dem hvile 15 min.
Skrab så kødet ud af auberginen med en ske og hak det groft med en kniv. Vend med hvidløg, yoghurt, persille samt salt og peber.

Bland agurk og blomkål og drys med salt.

Hak æggene groft og strø med salt og purløg.

Server peanutskylling med, ris, marinerede brombær, agurk, aubergine ”kaviar” og æg.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften