Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingesalat på groft knækbrød

 

 


Kyllingesalat på groft knækbrød
4 personer

Ingredienser:
6-8 stk. kyllingeunderlår
1 dl creme fraiche
100 g majs
½ rød peberfrugt
Et bundt purløg
Karry
Salat, peber
Groft knækbrød

Sådan gør du:
Kog kyllingeunderlårene i en gryde med vand og salt i cirka 25 minutter.

Smag creme fraichen til med lidt salt, peber og karry og tilsæt majs, fint hakket peberfrugt og snittet purløg.

Pil kyllingekødet af benene og hak det groft.

Når kødet er blevet koldt blandes det hele sammen i en stor skål og server kyllingesalaten på groft knækbrød.

Tip! Hvis du vil have det med på madpakken, så pak det hver for sig, så knækbrøddet ikke bliver blødt. 

Salaten kan holde i køleskabet i ca. 4 dage og smager også godt på en grovbolle eller rugbrød.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften