Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Blomkålssuppe med kyllingebrød

 

 


Blomkålssuppe med kyllingebrød
4 personer

Ingredienser:
1 løg
100 g kartoffel
500 g blomkål 
1 spsk. olivenolie
2 dl hvidvin
7 dl grundsuppe (el. hønsebouillon)
2 dl piskefløde
1 tsk. salt
1 knsp. peber
200 g hvedemel   
2 tsk. bagepulver   
1 tsk. groft salt 
1 spsk. god olie    
1 dl vand    
150 g kogt kyllingekød
50 g chorizo pølse
75 g revet mozzarella
1 spsk. oregano
Æg til pensling

Tilberedning:
Hak løget, skær kartoflen i tern og del blomkålen i mindre stykker.

Sauter løget i olie et par min, tilsæt kartoffel og blomkål og lad dem sautere med et par min. Hæld vin og suppen ved og lad det småsimre under låg i 15 min.

Bland mel, bagepulver, salt, olie og vand og ælt det sammen til en smidig dej.

Skær kyllingekødet og chorizopølse i små stykker og bland dem med ost og oregano.

Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til cirkler. Kom fyld på cirklerne, fold dem sammen og tryk kanterne godt sammen.
Pensl med æg og bag brødene ved 200° i 10-15 min.

Blend suppe, tilsæt fløden, smag til med salt og peber og server suppen sammen med de lune brød.

Tip: Brødene her er også gode i madpakken eller skovturskurven.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften