Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Fyldig kyllingesuppe med kål

 

 


Fyldig kyllingesuppe med kål
4 personer

Ingredienser:
500 g kogt kyllingekød
2 løg
1 spsk. olie
450 g kartofler
1,2 l grundsuppe (el. hønsebouillon)
1 fed hakket hvidløg
2 spsk. tomatpure
1 tsk. paprika
1 tsk. salt
1 knsp. peber
400 g spidskål

Tilberedning:
Hak løgene og svits dem i olien. Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kom dem ned til løgene sammen med suppen.

Tilsæt hvidløg, tomatpure, paprika, salt og peber og lad suppen koge under låg i 15 min.

Skyl og snit kålen. Tilsæt kål og kyllingekød i mindre stykker, varm suppen igennem og smag til.

Server med et godt stykke brød.

Tip: Suppen her kan sagtens laves med andre typer kål, prøv eksempelvis med grønkål i vinterhalvåret.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften