Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Helstegt kylling med peberodsovs

 

 


Helstegt kylling med peberodsovs
4 personer

Ingredienser:
1 Hel Maries Kylling
1/2 spsk. salt
1 spsk. hakket salvie
1 fennikel
2 spsk. smør
4 spsk. mel
3 dl hønsebouillon
1 dl mælk
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1-2 spsk. friskreven peberrod

Tilberedning:
Gnid kyllingen med en blanding af salt og estragon og fyld den med fenniklen i mindre stykker.

Læg kyllingen med brystet opad i et ovnfast fad og steg den i ovnen ved 200° i 1 time.

Smelt smørret, rør melet i og tilsæt bouillonen lidt ad gangen mens der piskes. Tilsæt mælken, lad sovsen koge et par min. og smag til med salt peber og peberrod.

Server med kogte kartofler og smørdampede asparges og gulerødder.  

Tip: Husk peberroden mister sin intense smag, hvis den får for meget varme. Tilsæt derfor altid peberrod efter sovsen har været i kog.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften