Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Klassisk Kyllingesuppe

 

 


Klassisk Kyllingesuppe
4 personer

Grundsuppe:
1 Maries suppekylling
1 løg
1 1/2 l vand
3 laurbærblade
1 tsk. peberkorn
1 spsk. salt
Fyld:
1 porre
2 gulerødder
1 persillerod
2 dl fine ærter
Persille

Tilberednnig:
Kom kyllingen med urter i en gryde, tilsæt vand og salt, bring vandet i kog og lad kyllingen småsimre under låg i 1 time.

Tag kyllingen op, pil kødet fra og kom skind og ben tilbage i gryden.

Skyl porren og skær den i ringe, skræl gulerødder og persillerod og skær dem i tern. Kom porre, gulerod og persillerod i den sigtet suppe og lad dem koge i 15 min.

Del ca. 500 g af kyllingekødet i mindre stykker og kom dem i suppen sammen med ærterne.

Varm suppen igennem og server den drysset med hakket persille og groft brød.

Tip! Kog en kylling i weekenden, så er der hurtigt nem aftensmad til to hverdage. 

Tip! Når suppen koges kan der også tilsættes løg, peber og laurbærblade.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften